Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 5g17kcal0g4g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Hapankaali 100g28kcal1.1g4.3g0.2g2g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste50g13kcal0.4g2.4g0.1g1.4g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen50g69kcal9.5g0g3.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana592g319kcal22.8g24.8g12.8g8.2g
Valittu annoskoko296g160kcal11.4g12.4g6.4g4.1g
Annoskoko puolitettuna148g80kcal5.7g6.2g3.2g2.1g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417