Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 50g165kcal0.2g40.4g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 250g73kcal2.3g11.2g1g4.7g
Hapankaali 999g281kcal10.7g43g1.9g20.5g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste500g125kcal4.5g24g1.5g14.5g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen500g694kcal94.9g0g35g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g225kcal0g0g25g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5920g3194kcal228.4g249.2g129.2g83.6g
Valittu annoskoko2960g1597kcal114.2g124.6g64.6g41.8g
Annoskoko puolitettuna1480g799kcal57.1g62.3g32.3g20.9g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417