Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 10g33kcal0g8.1g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Hapankaali 200g56kcal2.1g8.6g0.4g4.1g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste100g25kcal0.9g4.8g0.3g2.9g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen100g139kcal19g0g7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1184g639kcal45.6g49.8g25.8g16.6g
Valittu annoskoko592g319kcal22.8g24.9g12.9g8.3g
Annoskoko puolitettuna296g160kcal11.4g12.5g6.5g4.2g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417