Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 15g50kcal0.1g12.1g0g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 75g22kcal0.7g3.4g0.3g1.4g
Hapankaali 300g84kcal3.2g12.9g0.6g6.1g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste150g38kcal1.3g7.2g0.4g4.3g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen150g208kcal28.5g0g10.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1776g958kcal68.6g74.8g38.8g24.8g
Valittu annoskoko888g479kcal34.3g37.4g19.4g12.4g
Annoskoko puolitettuna444g240kcal17.2g18.7g9.7g6.2g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417