Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g35g0g
Sitruunamehu, laimentamaton100g21kcal0.3g1.6g0g0.1g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.1g0.5g
Munakoiso 400g89kcal2g12.4g0.8g10g
Oliiviöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow500g1800kcal60g375g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2375g4786kcal133.8g797g112g23g
Valittu annoskoko1188g2393kcal66.9g398.5g56g11.5g
Annoskoko puolitettuna594g1197kcal33.5g199.3g28g5.8g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.6g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63368