Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 120g397kcal2.4g3.6g42.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton120g25kcal0.4g1.9g0g0.1g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Munakoiso 481g108kcal2.4g14.9g1g12g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow601g2165kcal72.2g450.9g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2856g5756kcal161.2g958.2g134.8g27.4g
Valittu annoskoko1428g2878kcal80.6g479.1g67.4g13.7g
Annoskoko puolitettuna714g1439kcal40.3g239.6g33.7g6.9g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.5g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63368