Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 140g463kcal2.8g4.2g49.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton140g30kcal0.4g2.2g0g0.1g
Sipuli 70g21kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Munakoiso 561g126kcal2.8g17.4g1.1g14g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow702g2525kcal84.2g526.1g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3332g6715kcal187.8g1118g157g32g
Valittu annoskoko1666g3358kcal93.9g559g78.5g16g
Annoskoko puolitettuna833g1679kcal47g279.5g39.3g8g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.6g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63368