Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 160g529kcal3.2g4.8g56.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton160g34kcal0.5g2.6g0g0.2g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Munakoiso 641g143kcal3.2g19.9g1.3g16g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow802g2886kcal96.2g601.3g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3808g7675kcal214.6g1277.8g179.6g36.8g
Valittu annoskoko1904g3837kcal107.3g638.9g89.8g18.4g
Annoskoko puolitettuna952g1919kcal53.7g319.5g44.9g9.2g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.6g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63368