Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 180g596kcal3.6g5.4g63.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton180g38kcal0.5g2.9g0g0.2g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.4g0.3g0.9g
Munakoiso 722g161kcal3.6g22.4g1.4g18g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow902g3247kcal108.2g676.4g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4284g8634kcal241.2g1437.6g202g41.2g
Valittu annoskoko2142g4317kcal120.6g718.8g101g20.6g
Annoskoko puolitettuna1071g2159kcal60.3g359.4g50.5g10.3g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.6g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63368