Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 20g66kcal0.4g0.6g7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton20g4.2kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Munakoiso 80g18kcal0.4g2.5g0.2g2g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow100g361kcal12g75.2g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana476g959kcal26.8g159.8g22.4g4.6g
Valittu annoskoko238g480kcal13.4g79.9g11.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna119g240kcal6.7g40g5.6g1.2g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.6g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63368