Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g662kcal4g6g70.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton200g42kcal0.6g3.2g0g0.2g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 50g54kcal4g8.2g0.3g1.1g
Munakoiso 802g179kcal4g24.9g1.6g20g
Oliiviöljy 25g222kcal0g0g25.1g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow1002g3608kcal120.3g751.6g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4760g9593kcal268.4g1597.4g224.6g46g
Valittu annoskoko2380g4797kcal134.2g798.7g112.3g23g
Annoskoko puolitettuna1190g2398kcal67.1g399.4g56.2g11.5g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.6g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63368