Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1321kcal8g12g140g0g
Sitruunamehu, laimentamaton400g84kcal1.2g6.4g0g0.4g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 100g108kcal7.9g16.3g0.6g2.1g
Munakoiso 1600g358kcal8g49.6g3.2g40g
Oliiviöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow2000g7200kcal240g1500g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9500g19147kcal535.2g3187.8g448.4g91.8g
Valittu annoskoko4750g9573kcal267.6g1593.9g224.2g45.9g
Annoskoko puolitettuna2375g4787kcal133.8g797g112.1g23g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.6g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63368