Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 60g199kcal1.2g1.8g21g0g
Sitruunamehu, laimentamaton60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.5g0.1g0.3g
Munakoiso 241g54kcal1.2g7.5g0.5g6g
Oliiviöljy 7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow301g1082kcal36.1g225.5g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1428g2878kcal80.6g479.4g67.4g13.8g
Valittu annoskoko714g1439kcal40.3g239.7g33.7g6.9g
Annoskoko puolitettuna357g720kcal20.2g119.9g16.9g3.5g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.6g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63368