Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 80g265kcal1.6g2.4g28.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton80g17kcal0.2g1.3g0g0.1g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Munakoiso 321g72kcal1.6g9.9g0.6g8g
Oliiviöljy 10g89kcal0g0g10g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow401g1443kcal48.1g300.6g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1904g3837kcal107.2g638.8g89.8g18.4g
Valittu annoskoko952g1919kcal53.6g319.4g44.9g9.2g
Annoskoko puolitettuna476g959kcal26.8g159.7g22.5g4.6g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.6g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63368