Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima75g293kcal21.8g0g22.5g0g
Katkarapu 500g342kcal72.2g0g5.5g0g
Tomaattimurska 625g184kcal3.5g33.1g1.3g11.9g
Hunaja 8.1g27kcal0g6.6g0g0g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sipuli 69g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g313g781kcal31.3g134.4g10.9g21.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g3416kcal260g356.2g93.2g70.2g
Valittu annoskoko1600g1708kcal130g178.1g46.6g35.1g
Annoskoko puolitettuna800g854kcal65g89.1g23.3g17.6g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.1g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63471