Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima90g351kcal26.1g0g27g0g
Katkarapu 600g410kcal86.6g0g6.6g0g
Tomaattimurska 750g221kcal4.2g39.8g1.5g14.3g
Hunaja 10g32kcal0g7.9g0g0g
Valkosipuli 5.3g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g375g938kcal37.5g161.3g13.1g26.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g4100kcal311.6g427.8g111.8g84.2g
Valittu annoskoko1920g2050kcal155.8g213.9g55.9g42.1g
Annoskoko puolitettuna960g1025kcal77.9g107g28g21.1g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.1g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63471