Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima105g410kcal30.5g0g31.5g0g
Katkarapu 700g479kcal101.1g0g7.7g0g
Tomaattimurska 875g257kcal4.9g46.4g1.8g16.6g
Hunaja 11g38kcal0.1g9.2g0g0g
Valkosipuli 6.1g6.6kcal0.5g1g0g0.1g
Sipuli 96g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g438g1094kcal43.8g188.1g15.3g30.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g4783kcal364.2g498.6g130.6g97.8g
Valittu annoskoko2240g2392kcal182.1g249.3g65.3g48.9g
Annoskoko puolitettuna1120g1196kcal91.1g124.7g32.7g24.5g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.1g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63471