Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima120g468kcal34.8g0g36g0g
Katkarapu 800g547kcal115.5g0g8.8g0g
Tomaattimurska 1000g294kcal5.6g53g2g19g
Hunaja 13g43kcal0.1g10.5g0g0g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g500g1250kcal50g215g17.5g35g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g5466kcal416g569.8g149g112g
Valittu annoskoko2560g2733kcal208g284.9g74.5g56g
Annoskoko puolitettuna1280g1367kcal104g142.5g37.3g28g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.1g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63471