Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima135g527kcal39.2g0g40.5g0g
Katkarapu 900g616kcal130g0g9.9g0g
Tomaattimurska 1125g331kcal6.3g59.6g2.3g21.4g
Hunaja 15g48kcal0.1g11.8g0g0g
Valkosipuli 7.9g8.5kcal0.6g1.3g0g0.2g
Sipuli 124g37kcal1.5g5.9g0.2g2.1g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g563g1406kcal56.3g241.9g19.7g39.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g6149kcal468g641g167.8g126.2g
Valittu annoskoko2880g3075kcal234g320.5g83.9g63.1g
Annoskoko puolitettuna1440g1537kcal117g160.3g42g31.6g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.1g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63471