Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima15g59kcal4.4g0g4.5g0g
Katkarapu 100g68kcal14.4g0g1.1g0g
Tomaattimurska 125g37kcal0.7g6.6g0.3g2.4g
Hunaja 1.6g5.4kcal0g1.3g0g0g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g63g156kcal6.3g26.9g2.2g4.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g684kcal52.2g71.2g18.8g14g
Valittu annoskoko320g342kcal26.1g35.6g9.4g7g
Annoskoko puolitettuna160g171kcal13.1g17.8g4.7g3.5g
Arvot/100g100g107kcal8.2g11.1g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63471