Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima150g585kcal43.5g0g45g0g
Katkarapu 1000g684kcal144.4g0g11g0g
Tomaattimurska 1250g368kcal7g66.3g2.5g23.8g
Hunaja 16g54kcal0.1g13.1g0g0g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Sipuli 138g42kcal1.7g6.6g0.3g2.3g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g625g1563kcal62.5g268.8g21.9g43.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g113kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g6833kcal519.8g712.4g186.6g140.2g
Valittu annoskoko3200g3416kcal259.9g356.2g93.3g70.1g
Annoskoko puolitettuna1600g1708kcal130g178.1g46.7g35.1g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.1g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63471