Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima30g117kcal8.7g0g9g0g
Katkarapu 200g137kcal28.9g0g2.2g0g
Tomaattimurska 250g74kcal1.4g13.3g0.5g4.8g
Hunaja 3.2g11kcal0g2.6g0g0g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g125g313kcal12.5g53.8g4.4g8.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1280g1366kcal103.8g142.6g37.4g28.2g
Valittu annoskoko640g683kcal51.9g71.3g18.7g14.1g
Annoskoko puolitettuna320g342kcal26g35.7g9.4g7.1g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.1g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63471