Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima45g176kcal13.1g0g13.5g0g
Katkarapu 300g205kcal43.3g0g3.3g0g
Tomaattimurska 375g110kcal2.1g19.9g0.8g7.1g
Hunaja 4.9g16kcal0g3.9g0g0g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g188g469kcal18.8g80.6g6.6g13.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g2050kcal156g213.6g56.2g42g
Valittu annoskoko960g1025kcal78g106.8g28.1g21g
Annoskoko puolitettuna480g513kcal39g53.4g14.1g10.5g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.1g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63471