Lohinen ruis-riisirisotto

Kiehauta vesi ja liemikuutio kattilassa.

Lisää ruis-riisisekoitus ja keitä 15-20 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.

Riisin kiehuessa kuori punasipuli ja omena.

Hienonna sipuli ja leikkaa omena pieniksi kuutioiksi.

Leikkaa myös graavilohi pieniksi paloiksi.

Revi rucolan lehdet pienemmiksi.

Kuumenna öljy pannulla ja kuumenna sipulia, omenaa ja herneitä.

Mausta kalamausteella.

Sekoita kuumaan ruis-riisisekoitukseen kasvisseos, lisää sekaan kala ja rucola.

Mausta sitruunamehulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Naanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sitruunamehu, laimentamaton44g9kcal0.1g0.7g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g350g186kcal20g18.6g3.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g53g7.9kcal0.5g1.1g0.1g0.7g
Graavilohi, maustettu, annos 50g263g486kcal36g5g35.7g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 263g117kcal0.5g24.8g0.3g4.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Riisi & ruis (Risella)526g1787kcal47.3g373.2g10g42.1g
Kasvisliemi kuutio vähärasvainen Maggi18g33kcal0.5g4.7g1.4g0g
Vesi1227g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5572g5431kcal210.8g859.6g119.8g96.2g
Valittu annoskoko2786g2715kcal105.4g429.8g59.9g48.1g
Annoskoko puolitettuna1393g1358kcal52.7g214.9g30g24.1g
Arvot/100g100g98kcal3.8g15.4g2.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66201