Lohinen ruis-riisirisotto

Kiehauta vesi ja liemikuutio kattilassa.

Lisää ruis-riisisekoitus ja keitä 15-20 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.

Riisin kiehuessa kuori punasipuli ja omena.

Hienonna sipuli ja leikkaa omena pieniksi kuutioiksi.

Leikkaa myös graavilohi pieniksi paloiksi.

Revi rucolan lehdet pienemmiksi.

Kuumenna öljy pannulla ja kuumenna sipulia, omenaa ja herneitä.

Mausta kalamausteella.

Sekoita kuumaan ruis-riisisekoitukseen kasvisseos, lisää sekaan kala ja rucola.

Mausta sitruunamehulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Naanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.6kcal0g0.2g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g100g53kcal5.7g5.3g1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g15g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Graavilohi, maustettu, annos 50g75g139kcal10.3g1.4g10.2g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 75g34kcal0.1g7.1g0.1g1.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Riisi & ruis (Risella)150g510kcal13.5g106.5g2.8g12g
Kasvisliemi kuutio vähärasvainen Maggi5g10kcal0.1g1.3g0.4g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1590g1549kcal59.8g245.2g34g27.4g
Valittu annoskoko795g775kcal29.9g122.6g17g13.7g
Annoskoko puolitettuna398g387kcal15g61.3g8.5g6.9g
Arvot/100g100g97kcal3.8g15.4g2.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66201