Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g31g104kcal6.8g0.1g8.7g0g
Katkarapu pienet (pirkka)50g33kcal7.5g0g0.4g0g
Sipuli, kokonainen 50g25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.2g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 200g155kcal3.4g32g0.4g2g
Lohi125g208kcal20.9g0g13.8g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g100g60kcal3.2g7.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1062g1132kcal84.2g80.8g50.8g4.4g
Valittu annoskoko531g566kcal42.1g40.4g25.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna266g283kcal21.1g20.2g12.7g1.1g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274