Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 125g29kcal2.3g3g0.2g2.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.7g7.4g0.2g3.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.2g0g
Tomaattimurska 83g25kcal0.5g4.4g0.2g1.6g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 333g258kcal58.5g0g2.3g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g167g266kcal30g0g16.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2020g1427kcal184g29.6g61.4g14.6g
Valittu annoskoko1010g714kcal92g14.8g30.7g7.3g
Annoskoko puolitettuna505g357kcal46g7.4g15.4g3.7g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69895