Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 175g40kcal3.2g4.2g0.3g3.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g175g49kcal1g10.4g0.3g4.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl16g142kcal0g0g15.7g0g
Tomaattimurska 117g34kcal0.7g6.2g0.2g2.2g
Vesi233g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 466g361kcal81.8g0g3.3g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g233g373kcal41.9g0g23.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2828g1998kcal257.2g41.6g86.2g20.6g
Valittu annoskoko1414g999kcal128.6g20.8g43.1g10.3g
Annoskoko puolitettuna707g500kcal64.3g10.4g21.6g5.2g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69895