Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g162kcal0g0g18g0g
Tomaattimurska 133g39kcal0.7g7.1g0.3g2.5g
Vesi266g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 533g413kcal93.5g0g3.7g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g266g426kcal47.9g0g26.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3232g2283kcal293.8g47.6g98.8g23.4g
Valittu annoskoko1616g1142kcal146.9g23.8g49.4g11.7g
Annoskoko puolitettuna808g571kcal73.5g11.9g24.7g5.9g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69895