Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 225g51kcal4.1g5.4g0.4g4.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g225g63kcal1.3g13.4g0.4g5.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g182kcal0g0g20.2g0g
Tomaattimurska 150g44kcal0.8g7.9g0.3g2.8g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 599g465kcal105.2g0g4.2g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g300g479kcal53.9g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3636g2569kcal330.6g53.4g111g26.2g
Valittu annoskoko1818g1284kcal165.3g26.7g55.5g13.1g
Annoskoko puolitettuna909g642kcal82.7g13.4g27.8g6.6g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69895