Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.1g1.5g0g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Tomaattimurska 17g4.9kcal0.1g0.9g0g0.3g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 67g52kcal11.7g0g0.5g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g33g53kcal6g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana404g285kcal36.8g6g12g2.8g
Valittu annoskoko202g143kcal18.4g3g6g1.4g
Annoskoko puolitettuna101g71kcal9.2g1.5g3g0.7g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69895