Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 250g57kcal4.5g6g0.5g5.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g202kcal0g0g22.5g0g
Tomaattimurska 167g49kcal0.9g8.8g0.3g3.2g
Vesi333g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 666g516kcal116.9g0g4.7g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g333g533kcal59.9g0g33.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4040g2854kcal367.4g59.4g123.6g29.2g
Valittu annoskoko2020g1427kcal183.7g29.7g61.8g14.6g
Annoskoko puolitettuna1010g714kcal91.9g14.9g30.9g7.3g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69895