Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 300g69kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.9g0.6g7.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl27g243kcal0g0g27g0g
Tomaattimurska 200g59kcal1.1g10.6g0.4g3.8g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 800g620kcal140.5g0g5.6g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g400g640kcal72g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4854g3430kcal441.6g71.4g148.4g35.2g
Valittu annoskoko2427g1715kcal220.8g35.7g74.2g17.6g
Annoskoko puolitettuna1214g857kcal110.4g17.9g37.1g8.8g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69895