Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 50g11kcal0.9g1.2g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Tomaattimurska 33g10kcal0.2g1.8g0.1g0.6g
Vesi67g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 133g103kcal23.4g0g0.9g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g67g107kcal12g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana808g571kcal73.6g12g24.8g5.6g
Valittu annoskoko404g285kcal36.8g6g12.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna202g143kcal18.4g3g6.2g1.4g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69895