Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.2g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.7g61kcal0g0g6.7g0g
Tomaattimurska 50g15kcal0.3g2.7g0.1g1g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 200g155kcal35.1g0g1.4g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g100g160kcal18g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1213g857kcal110.6g18g37.2g9g
Valittu annoskoko607g429kcal55.3g9g18.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna303g214kcal27.7g4.5g9.3g2.3g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69895