Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g5.9g0.2g2.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g81kcal0g0g9g0g
Tomaattimurska 67g20kcal0.4g3.5g0.1g1.3g
Vesi133g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 266g207kcal46.8g0g1.9g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g133g213kcal24g0g13.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1616g1142kcal147.2g23.6g49.4g11.8g
Valittu annoskoko808g571kcal73.6g11.8g24.7g5.9g
Annoskoko puolitettuna404g286kcal36.8g5.9g12.4g3g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69895