Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g219g241kcal17.1g39.4g1.1g19.9g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Paprikajauhe, punanen0.9g2.2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 394g90kcal2.2g13.6g1.2g5.5g
Paprika keltainen 35g11kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Sipuli 4.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paistijauheliha 10%350g596kcal70.1g0g35g0g
Oliiviöljy 8.8g78kcal0g0g8.8g0g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2044g2057kcal181.2g113.6g92.8g53g
Valittu annoskoko1022g1029kcal90.6g56.8g46.4g26.5g
Annoskoko puolitettuna511g514kcal45.3g28.4g23.2g13.3g
Arvot/100g100g101kcal8.9g5.6g4.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70373