Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g282g310kcal22g50.7g1.4g25.6g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprikajauhe, punanen1.1g2.8kcal0.2g0.2g0.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 507g115kcal2.8g17.5g1.5g7.1g
Paprika keltainen 45g14kcal0.4g2.3g0.1g0.9g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paistijauheliha 10%451g766kcal90.1g0g45.1g0g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2628g2645kcal233.2g146g119.2g68g
Valittu annoskoko1314g1323kcal116.6g73g59.6g34g
Annoskoko puolitettuna657g661kcal58.3g36.5g29.8g17g
Arvot/100g100g101kcal8.9g5.6g4.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70373