Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g31g34kcal2.4g5.6g0.2g2.8g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe, punanen0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 56g13kcal0.3g1.9g0.2g0.8g
Paprika keltainen 5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha 10%50g85kcal10g0g5g0g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana292g294kcal25.6g16g13.4g7.4g
Valittu annoskoko146g147kcal12.8g8g6.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna73g74kcal6.4g4g3.4g1.9g
Arvot/100g100g101kcal8.8g5.5g4.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70373