Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g313g344kcal24.4g56.3g1.6g28.5g
Mustapippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Paprikajauhe, punanen1.3g3.1kcal0.2g0.2g0.2g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 563g128kcal3.2g19.4g1.7g7.9g
Paprika keltainen 50g15kcal0.5g2.6g0.1g1g
Sipuli 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paistijauheliha 10%501g851kcal100.1g0g50.1g0g
Oliiviöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2920g2939kcal259.2g162g132.6g76g
Valittu annoskoko1460g1469kcal129.6g81g66.3g38g
Annoskoko puolitettuna730g735kcal64.8g40.5g33.2g19g
Arvot/100g100g101kcal8.9g5.5g4.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70373