Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g500g550kcal39g90g2.5g45.5g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Paprikajauhe, punanen2g5kcal0.3g0.4g0.3g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 900g205kcal5g31.1g2.7g12.6g
Paprika keltainen 80g24kcal0.8g4.1g0.2g1.6g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paistijauheliha 10%800g1360kcal160g0g80g0g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4667g4697kcal413.8g259.6g211.6g121.2g
Valittu annoskoko2333g2348kcal206.9g129.8g105.8g60.6g
Annoskoko puolitettuna1167g1174kcal103.5g64.9g52.9g30.3g
Arvot/100g100g101kcal8.9g5.6g4.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70373