Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g63g69kcal4.9g11.3g0.3g5.7g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe, punanen0.3g0.6kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 113g26kcal0.6g3.9g0.3g1.6g
Paprika keltainen 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha 10%100g170kcal20g0g10g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana584g588kcal51.6g32.4g26.2g15.2g
Valittu annoskoko292g294kcal25.8g16.2g13.1g7.6g
Annoskoko puolitettuna146g147kcal12.9g8.1g6.6g3.8g
Arvot/100g100g101kcal8.8g5.5g4.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70373