Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g94g103kcal7.3g16.9g0.5g8.5g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe, punanen0.4g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 169g39kcal0.9g5.8g0.5g2.4g
Paprika keltainen 15g4.5kcal0.1g0.8g0g0.3g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha 10%150g255kcal30g0g15g0g
Oliiviöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana876g882kcal77.4g48.8g39.6g22.6g
Valittu annoskoko438g441kcal38.7g24.4g19.8g11.3g
Annoskoko puolitettuna219g220kcal19.4g12.2g9.9g5.7g
Arvot/100g100g101kcal8.8g5.6g4.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70373