Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g125g138kcal9.8g22.5g0.6g11.4g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe, punanen0.5g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 225g51kcal1.3g7.8g0.7g3.2g
Paprika keltainen 20g6kcal0.2g1g0g0.4g
Sipuli 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha 10%200g340kcal40g0g20g0g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1167g1174kcal103.6g64.8g52.8g30.4g
Valittu annoskoko583g587kcal51.8g32.4g26.4g15.2g
Annoskoko puolitettuna292g294kcal25.9g16.2g13.2g7.6g
Arvot/100g100g101kcal8.9g5.6g4.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70373