Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g188g207kcal14.6g33.8g0.9g17.1g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe, punanen0.8g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 338g77kcal1.9g11.7g1g4.7g
Paprika keltainen 30g9kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Sipuli 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Paistijauheliha 10%300g511kcal60.1g0g30g0g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1752g1763kcal155.2g97.2g79.2g45.6g
Valittu annoskoko876g882kcal77.6g48.6g39.6g22.8g
Annoskoko puolitettuna438g441kcal38.8g24.3g19.8g11.4g
Arvot/100g100g101kcal8.9g5.5g4.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70373