Wok-homma naudan paistisuikaleista

Ruskista naudanpaistisuikaleet, sipulit ja porkkanat rypsiöljyssä.

Ruiskaise päälle soijaa ja teriyakisoosia sekä mustapippurirouhetta ja bambunversojen vesi, ehkä vähän vettä vielä jos tarvitsee niin paljon, että palikat peittyy.

Muhituta kannen alla noin 45 minsaa eli kunnes liha on kystä kyllä.

Pläjäytä sekaan pakasteherneet ja bambunversot ihan loppuvaiheessa, anna nesteen haihtua melko hyvin pois.

Testaa maku, tarvittaessa lisää pippuria ja soijaa.

Hyvää riisin kanssa ja jos lientä olemattomasti, niin maistuu myös ihan raikkaan salaatin kanssa sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Cilly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Paistisuikale naturell (Atria), annos 100g501g551kcal105.1g0g12.5g0g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g244g68kcal1.5g14.5g0.5g6.1g
Sipuli (kuorittu)188g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Soijakastike 38g23kcal1.9g3.6g0g0g
Teriyaki-kastike (Pirkka), annos 150g38g35kcal1.6g7.2g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g175g40kcal3g5.6g0.7g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g125g66kcal7.1g6.6g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2650g1978kcal245.2g93g65.4g18.6g
Valittu annoskoko1325g989kcal122.6g46.5g32.7g9.3g
Annoskoko puolitettuna663g495kcal61.3g23.3g16.4g4.7g
Arvot/100g100g75kcal9.3g3.5g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72446