Wok-homma naudan paistisuikaleista

Ruskista naudanpaistisuikaleet, sipulit ja porkkanat rypsiöljyssä.

Ruiskaise päälle soijaa ja teriyakisoosia sekä mustapippurirouhetta ja bambunversojen vesi, ehkä vähän vettä vielä jos tarvitsee niin paljon, että palikat peittyy.

Muhituta kannen alla noin 45 minsaa eli kunnes liha on kystä kyllä.

Pläjäytä sekaan pakasteherneet ja bambunversot ihan loppuvaiheessa, anna nesteen haihtua melko hyvin pois.

Testaa maku, tarvittaessa lisää pippuria ja soijaa.

Hyvää riisin kanssa ja jos lientä olemattomasti, niin maistuu myös ihan raikkaan salaatin kanssa sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Cilly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Paistisuikale naturell (Atria), annos 100g601g661kcal126.1g0g15g0g
Rypsiöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g293g82kcal1.8g17.4g0.6g7.3g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Soijakastike 45g27kcal2.3g4.3g0g0g
Teriyaki-kastike (Pirkka), annos 150g45g42kcal1.9g8.6g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g210g48kcal3.6g6.7g0.8g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g150g80kcal8.6g8g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3180g2373kcal294.4g111.6g78.6g22.2g
Valittu annoskoko1590g1187kcal147.2g55.8g39.3g11.1g
Annoskoko puolitettuna795g593kcal73.6g27.9g19.7g5.6g
Arvot/100g100g75kcal9.3g3.5g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72446