Wok-homma naudan paistisuikaleista

Ruskista naudanpaistisuikaleet, sipulit ja porkkanat rypsiöljyssä.

Ruiskaise päälle soijaa ja teriyakisoosia sekä mustapippurirouhetta ja bambunversojen vesi, ehkä vähän vettä vielä jos tarvitsee niin paljon, että palikat peittyy.

Muhituta kannen alla noin 45 minsaa eli kunnes liha on kystä kyllä.

Pläjäytä sekaan pakasteherneet ja bambunversot ihan loppuvaiheessa, anna nesteen haihtua melko hyvin pois.

Testaa maku, tarvittaessa lisää pippuria ja soijaa.

Hyvää riisin kanssa ja jos lientä olemattomasti, niin maistuu myös ihan raikkaan salaatin kanssa sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Cilly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Paistisuikale naturell (Atria), annos 100g801g881kcal168.2g0g20g0g
Rypsiöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g390g109kcal2.3g23.2g0.8g9.8g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Soijakastike 60g36kcal3.1g5.7g0g0g
Teriyaki-kastike (Pirkka), annos 150g60g57kcal2.6g11.5g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g280g65kcal4.8g9g1.1g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g200g106kcal11.4g10.6g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4240g3165kcal392.6g148.8g104.6g29.8g
Valittu annoskoko2120g1582kcal196.3g74.4g52.3g14.9g
Annoskoko puolitettuna1060g791kcal98.2g37.2g26.2g7.5g
Arvot/100g100g75kcal9.3g3.5g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72446