Wok-homma naudan paistisuikaleista

Ruskista naudanpaistisuikaleet, sipulit ja porkkanat rypsiöljyssä.

Ruiskaise päälle soijaa ja teriyakisoosia sekä mustapippurirouhetta ja bambunversojen vesi, ehkä vähän vettä vielä jos tarvitsee niin paljon, että palikat peittyy.

Muhituta kannen alla noin 45 minsaa eli kunnes liha on kystä kyllä.

Pläjäytä sekaan pakasteherneet ja bambunversot ihan loppuvaiheessa, anna nesteen haihtua melko hyvin pois.

Testaa maku, tarvittaessa lisää pippuria ja soijaa.

Hyvää riisin kanssa ja jos lientä olemattomasti, niin maistuu myös ihan raikkaan salaatin kanssa sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Cilly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Paistisuikale naturell (Atria), annos 100g901g991kcal189.2g0g22.5g0g
Rypsiöljy 32g279kcal0g0g31.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g439g123kcal2.6g26.1g0.9g11g
Sipuli (kuorittu)338g91kcal4.4g16.2g0.7g5.7g
Soijakastike 68g41kcal3.5g6.4g0.1g0g
Teriyaki-kastike (Pirkka), annos 150g68g64kcal2.9g12.9g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g315g73kcal5.4g10.1g1.3g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g225g119kcal12.8g11.9g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4770g3560kcal441.6g167.2g118g33.4g
Valittu annoskoko2385g1780kcal220.8g83.6g59g16.7g
Annoskoko puolitettuna1193g890kcal110.4g41.8g29.5g8.4g
Arvot/100g100g75kcal9.3g3.5g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72446