Wok-homma naudan paistisuikaleista

Ruskista naudanpaistisuikaleet, sipulit ja porkkanat rypsiöljyssä.

Ruiskaise päälle soijaa ja teriyakisoosia sekä mustapippurirouhetta ja bambunversojen vesi, ehkä vähän vettä vielä jos tarvitsee niin paljon, että palikat peittyy.

Muhituta kannen alla noin 45 minsaa eli kunnes liha on kystä kyllä.

Pläjäytä sekaan pakasteherneet ja bambunversot ihan loppuvaiheessa, anna nesteen haihtua melko hyvin pois.

Testaa maku, tarvittaessa lisää pippuria ja soijaa.

Hyvää riisin kanssa ja jos lientä olemattomasti, niin maistuu myös ihan raikkaan salaatin kanssa sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Cilly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Paistisuikale naturell (Atria), annos 100g1001g1101kcal210.2g0g25g0g
Rypsiöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g488g137kcal2.9g29g1g12.2g
Sipuli (kuorittu)375g101kcal4.9g18g0.8g6.4g
Soijakastike 75g45kcal3.9g7.1g0.1g0g
Teriyaki-kastike (Pirkka), annos 150g75g71kcal3.2g14.3g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g350g81kcal6g11.2g1.4g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g250g133kcal14.3g13.3g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5300g3956kcal490.8g185.8g131.2g37.2g
Valittu annoskoko2650g1978kcal245.4g92.9g65.6g18.6g
Annoskoko puolitettuna1325g989kcal122.7g46.5g32.8g9.3g
Arvot/100g100g75kcal9.3g3.5g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72446